Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Krátké kalhoty Václava Havla

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Krátké kalhoty Václava Havla18. 12. 2016 - Václav Havel před pěti lety zemřel (neděle18. prosince 2011) ve venkovském domě na Hrádečku na Trutnovsku, měl 75 let. Dnes si tedy připomínáme našeho prvního českého prezidenta. Měl své chyby a povrchní vidění. Pro demokracii a svobodu jedince hodně udělal, což cení zejména svět. Berme ho jako člověka, který neztrácel i svéráz. Třeba ohrnuté, či krátké kalhoty při své první prezidentské inauguraci.
Václav Havel před pěti lety zemřel (neděle18. prosince 2011) ve venkovském domě na Hrádečku na Trutnovsku, měl 75 let. Dnes si tedy připomínáme našeho prvního českého prezidenta. Měl své chyby a povrchní vidění. Pro demokracii a svobodu jedince hodně udělal, což cení zejména svět. Berme ho jako člověka, který neztrácel i svéráz. Třeba ohrnuté, či krátké kalhoty při své první prezidentské inauguraci.

Dnes jsou v některých městech vzpomínkové akce k úmrtí Václava Havla. Při své první inauguraci měl u kalhot nápadně krátké nohavice. Organizátoři vzpomínkových akcí vyzývají na Twitteru, aby lidé ohrnutými kalhoty tak na hlavu státu vzpomínali s humorem.

Neviděl jsem dnes ještě žádného občana s ohrnutými nohavicemi u kalhot. Nicméně se domnívám, že to neznamená, že by na Vaška Havla lidé zapomínali. Právě naopak. Schází nám, mnohé by bylo dnes prostě jiné. Škoda!



  • Autor: Jiří Žák
  • PC-politika.cz
  • Stupeň znalosti - expert


Kvido 18-12-2016 10:17 4,029

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.