Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Paroubek má nepříznivou konstalaci

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Paroubek má nepříznivou konstalaci01. 12. 2016 - V titulku jsem použil slovo konstalace pro stručnější vyjádření. Tedy, souběhu okolností, které obíhají kolem stálice - Jiřího Paroubka. Což o to, schudl a postavu má TOP. Včera oznámil, že se chce vrátit zpět do ČSSD, kterou ze svého rozhodnutí opustil v roce 2011. Podle mě to není zrovna to správné rozhodnutí. Momentální situace zkušenému politikovi příliš nenahrává.
Parobek dělá poslední léta politiku jaksi (jako bývalý Ostravák si dovolím říct) cypatě. Začal to svým teatrálním odchodem z ČSSD, protože to slíbil. Cha, co všechno jiní politici naslibují... Kdyby neodešel, mohl být i dnes místo Sobotky premiérem dále...

A nyní, opět nešikovný souběh událostí kolem Paroubka. V uplynulém období měl vlastní politickou stranu Národní socialisté - LEV 21, se kterým proti ČSSD opakovaně kandidoval. Strana pak ztroskotala na slibech sponzorů. Bez financí nemohla dále prosperovat. Chyba Paroubka to nebyla, prostě, ten nešťastný souběh okolností.

Přesto by bývalí soukmenovci v ČSSD neměli zapomínat, kdo je vytáhl nahoru. Bez Paroubka by nebyli, přes současné chyby vedení ČSSD, tam kde nyní jsou! Na tento argument by si měli dát pozor a uvažovat, uvažovat. Neunáhlit se, jako na Praze 1, kde dnes rozhodli, že J. Paroubka jednoznačně v ČSSD nechtějí.
Kvido 01-12-2016 15:51 3,534

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.