Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Líbivá politika premiéra Sobotky

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Líbivá politika premiéra Sobotky14. 11. 2016 - Pan Bohuslav Sobotka je člověk velmi pracovitý, vstřícný, nekonfliktní. Jako člen ČSSD se od prosince 1989 podílel na obnovení činnosti ČSSD v Brně a v okrese Vyškov až se vypracoval na našeho premiéra. Za jeho éry se socialistům dařilo, avšak poslední prohra v krajských volbách jakoby paralyzovala celou stranu. Sobotka se proto snaží vytvářet dojem, že ČSSD je akceschopná. Rozjel změny ve vládě. Myslím, že jsou uměle vyvolány, ničemu neprospějí. Jiné úkoly a problémy ve vládě a ČSSD stagnují!
14. 11. 2016 - Pan Bohuslav Sobotka je člověk velmi pracovitý, vstřícný, nekonfliktní. Jako člen ČSSD se od prosince 1989 podílel na obnovení činnosti ČSSD v Brně a v okrese Vyškov až se vypracoval na našeho premiéra. Za jeho éry se socialistům dařilo, avšak poslední prohra v krajských volbách jakoby paralyzovala celou stranu. Sobotka se proito snaží vytvářet dojem, že ČSSD je akceschopná. Rozjel změny ve vládě. Myslím, že jsou uměle vyvolány, ničemu neprospějí. Jiné úkoly a problémy ve vládě a ČSSD stagnují!

Vůbec jsme se zatím nedozvěděli, proč premiér Sobotka vyhazuje z vlády ministra zdravotnictví Svatopluka Němečka i ministra pro lidská práva a legislativu Jiřího Dienstbiera. Němečka má nahradit ředitel motolské nemocnice Miloslav Ludvík, na místo Dienstbiera navrhne premiér Bohuslav Sobotka poslance ČSSD Jana Chvojku. Předseda vlády a ČSSD to oznámil v pátek 11. listopadu 2016 odpoledne na tiskovém brífinku v Lidovém domě.

Je hloupé a naivní se domnívat, že noví ministři budou něco kloudného realizovat ve zbývajících 11-ti měsících, které zbývají do konce Sobotkovy vlády. A to se pan Sobotka ještě dnes nechal slyšet, že pomýšlí vyrzit z vládního kabinetu ministra dopravy pana Ťoka. Blbost nad blbost! Smutné je, že první dvě rošády posvětil prezident republiky Miloš Zeman! Chvála Bohu, že nechali na pokoji minsitra kultury Hermana, kterému se chtěl pomstit prezident, rovněž vyhazovem z vlády.

Dosavadní rošády mužů ČSSD ve vládě mají před veřejnosti vzbudit dojem, že ČSSD jede na plné obrátky. Opak je pravdou. A že vše podporuje Miloš Zeman? No, přece je to socialista také! A gesto nepřijetí odstupujícího Dienstbiera prezidentem, jelikož prý neudělal nic pro dobro ČR? To je styl pana prezidenta. Holt, chce se ješčtě vyřádit, než vezme na Hradě za kliku dveří z druhé strany. Ztěží totiž může očekávat, že by v dalších prezidentských volbách obstál.



  • Autor: Jiří Žák
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 14-11-2016 15:24 3,312

Politika - související články