Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Německo: uprchlík ze Sýrie zabil mačetou těhotnou ženu

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Německo: uprchlík ze Sýrie zabil mačetou těhotnou ženuNa ulici rozsekal mačetou jednadvacetiletý uprchlík ze Sýrie těhotnou ženu v německém městě Reutlingen. "Host kancléřky Merkelové" ještě zranil muže a ženu, než ho zneškodnil řidič BMW.
Na ulici rozsekal mačetou jednadvacetiletý uprchlík ze Sýrie těhotnou ženu v německém městě Reutlingen. "Host kancléřky Merkelové" ještě zranil muže a ženu, než ho zneškodnil řidič BMW.

Událost z nepochopitelných důvodů tají česká média, která své čtenáře raději zásobují materiály o dobrém Hermanovi, špatném Miloši z hradu ...

Pokud máte silný žaludek (článek obsahuje fotografie z místa incidentu), přečtěte si podrobnosti v AJ.



  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 08-11-2016 13:12 13,432

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.