Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Den Ameriky; Trump má šanci

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Den Ameriky; Trump má šanciZítra je Den Ameriky. Po celém světě! Nikde zřejmě z úterý na středu neunikne zájem o tuto mocnost. Rozhoduje se o novém prezidentovi...
Podle mě to by měl být realitní magnát Donalda Trump. Před rokem ho skoro nikdo neznal... Zahájil před rokem a půl cestu za republikánskou nominací rasistickými útok a pokračoval fanděním pro střední třídu. Odmítal zbohatlíky, sliboval mnohé pro blaho Ameriky.

V prvních měsících sice mnozí republikáni považovali Trumpovu kandidaturu spíše za špatný vtip, ale pár hodin před ukončením kampaně ho od zvolení do Bílého domu dělilo jen pár procentních bodů. Miliardář dokázal podle týdeníku Sunday Times využít hluboké deziluze bělošské pracující vrstvy a obrátit Obamovo heslo o změně z roku 2008 proti Clintonové. Tu označil za symbol washingtonských zkorumpovaných elit, které je třeba z hlavního města „vymést“.

No, uvidíme, zda se mu trumf podaří dotáhnou úspešně do prezidentské nominace...



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 07-11-2016 18:49 4,037

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.