Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

K telefonům Galaxy Note 7

G
Přidáno před 8 lety
K telefonům Galaxy Note 7Praha - Společnost Samsung se zavázala k výrobě produktů té nejvyšší kvality a jakoukoliv zprávu o případných závadách od našich zákazníků bereme velmi vážně. V reakci na hlášené případy týkající se Galaxy Note7 jsme provedli důkladné vyšetřování a zjistili jsme závady na baterii tohoto mobilního zařízení.
Praha - Společnost Samsung se zavázala k výrobě produktů té nejvyšší kvality a jakoukoliv zprávu o případných závadách od našich zákazníků bereme velmi vážně. V reakci na hlášené případy týkající se Galaxy Note7 jsme provedli důkladné vyšetřování a zjistili jsme závady na baterii tohoto mobilního zařízení.

Doposud k 1. září došlo k 35 případům, které byly nahlášeny po celém světě. V současné době provádíme velmi pečlivé kontroly s našimi dodavateli, abychom zamezili dalšímu šíření vadných baterií napříč trhem. Jelikož je bezpečnost a spokojenost zákazníků naší naprostou prioritou, pozastavili jsme prodeje Galaxy Note7.

Zákazníkům, kteří si již Galaxy Note7 zakoupili, umožníme v nadcházejících týdnech výměnu. Zákazníci z České republiky mohou kontaktovat naše Zákaznické kontaktní centrum na bezplatné telefonní lince 800 726 786, kde jim budou poskytnuty bližší informace jak dále postupovat a zodpovězeny případné dotazy k jimi zakoupenému modelu Galaxy Note 7.

Jsme si vědomi, že pro některé zákazníky to může znamenat jisté nepohodlí, nicméně pro Samsung je naprostou prioritou, abychom na trhu prodávali bezvadné produkty té nejvyšší kvality. Ve spolupráci
s našimi partnery nyní hledáme takové cesty, aby případná výměna byla pro naše zákazníky co nejjednodušší a efektivní.
04-09-2016 16:45 3,788

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.