Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jančura; reorganizace policie je podivná

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Jančura; reorganizace policie je podivnáPřipravovaná reorganizace Policie ČR (narychlo, bez sdělení veřejnosti, co se mění) notně rozlobila majitele společnosti RegioJet Radima Jančuru tak, že nechal své autobusy "ozdobit" portrétem ministra vnitra Milana Chovance a zveřejnil jeho a premiérovo telefonní číslo. Jančura se ukázal jako chlap, když s něčím nesouhlasí. Jedná otevřeně a v mezích zákona. Ustupující mluvkové, jako prezident a ministr Babiš se mohou stydět...
Připravovaná reorganizace Policie ČR (narychlo, bez sdělení veřejnosti, co se mění) notně rozlobila majitele společnosti RegioJet Radima Jančuru tak, že nechal své autobusy "ozdobit" portrétem ministra vnitra Milana Chovance a zveřejnil jeho a premiérovo telefonní číslo. Jančura se ukázal jako chlap, když s něčím nesouhlasí. Jedná otevřeně a v mezích zákona. Ustupující mluvkové, jako prezident a ministr Babiš se mohou stydět...

Mohou se rovněž stydět, mimo jiné křiklouny schvalující reorganizaci policie, ve vydavatelství Ekonomia, kterému patří také server Aktualne.cz. Tato redakce vymazala ze svého webu rozhovor s panem Jančurou (dne 21. 6. 2016 v 7 hodin ráno). Včera byl tento rozhovor s "mírně kráceným " textu opět zveřejněn s vypuštěnými pasážemi. Redakce Aktualne.cz se tak nepochybně dopustila cenzury! Pod inkriminovaným článkem včera rovněž přiznala tuto chybu, s tím, že (parafrázuji) "chyba, která nastala nás mrzí, a omlouváme se za ni".

Může vůbec Jančura do policie a její organizace mluvit? Trvá na tom, že u této reorganizace je vidět, jako by zasáhl někdo zvenčí. Podle něj to byla zřejmě mafie. Je na tom vidět rychlost a zbrklost. Kdyby se o reorganizaci jednalo za běžné politické situace, nejméně měsíc, dva by se o reorganizaci mluvilo. Na jednání aktuálního vykonavatele, ministra vnitra Chovance, je znát zbrklost, a to je podivné.

Pan Jančura pro Aktualne.cz dnes řekl: "Každý z nás má právo se s politiky setkat nebo jim poslat esemesku," Ve zveřejnění čísel ministra a premiéra problém nevidí, jelikož on sám svůj mobil veřejně uvádí.

Aktualizováno 23.06.2016 - 07:35
Že je v řadách bezpečnostních služeb něco opravdu velmi shnilého a zapáchajícího svědčí tato informace:
Další z vysoce postavených důstojníků je ochoten promluvit o poměrech v bezpečnostních složkách státu. Roman Ševčík byl až do konce letošního února náměstek Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS), tedy útvaru, který má odhalovat zločince v policejních řadách. Až dosud o svém konci mlčel. Teď poprvé promluvil. A podobně jako šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta naznačuje, že za jeho odchodem může být politická objednávka. „V podstatě mi bylo současným ředitelem Generální inspekce bezpečnostních sporů řečeno, že jsem politicky nepřijatelný,“ řekl Zpravodajskému webu Českého rozhlasu Ševčík. U policie a inspekce Ševčík sloužil dohromady více než třicet let, pod novým šéfem GIBS Michalem Murínem vydržel necelé tři měsíce. O podrobnostech kolem svého odchodu však do médií mluvit nechtěl.
Zdroj: Bylo mi řečeno...



  • Připravil: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');



Kvido 22-06-2016 18:26 3,817

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.