Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Čtvrtý odboj; jednat, ne žvanit

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Čtvrtý odboj; jednat, ne žvanitMám takový dojem, že v této zemi začíná čtvrtý odboj. Na včerejším předávání hudebních cen Anděl se veřejně objevila verbální kritika na adresu prezidenta Miloše Zemana, exprezidenta Václava Klause a ministra financí Andreje Babiše. To bylo silné kafe, klteré nastartovalo na sociálních sítích prudké reakce.
Mám takový dojem, že v této zemi začíná čtvrtý odboj. Na včerejším předávání hudebních cen Anděl se veřejně objevila verbální kritika na adresu prezidenta Miloše Zemana, exprezidenta Václava Klause a ministra financí Andreje Babiše. To bylo silné kafe, které nastartovalo na sociálních sítích prudké reakce.

Zachytil jsem výroky umělců především proti postupnému přebírání moci v našem státě osobami ekonomické sféry. Proti centralizace moci politické a ekonomické, která se skutečně po nástupu Zemana do úřadu prezidenta a Babiše do vlády, znatelně stupňuje. Poukazovala na to zpěvačka Lenka Dusilová, která před svým vystoupením přečetla vzkaz přítomným a všem občanům. Podle ní, nesmíme se bát dát najevo svůj názor proti svéhlavému postupu politických špiček, které Česku škodí. Máme pro vyjádření svého názoru podporu v Ústavě České republiky a její součástí - Listiny základních práv a svobod.

Ke kritice jen tolik. Zdá se, že hlava státu v posledním roce toho namluvila až až, ale výsledek skoro žádný. Akce prezidenta Zemana jsou jakoby pompou, která má zmást. Je sice lidumil, avšak toho právě využívá ke své popularitě. Užitek pro Česko je malý. I když jsem ho jako prezidenta volil, v druhém kole prezidentských voleb mu již hlas nedám.



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 10-04-2016 16:52 4,116

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.