Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Šokující; dětští vrazi v Česku!

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Ve světě je toho hodně špatného. Dnešní devadesátníci, co se nějakým zázrakem dožili tohoto věku, říkají, že "takové násilí jako dnes u mládeže za našich mladých let vůbec nebylo". A skutečně, ještě nedokončili základní školu a už mají na svědomí těžký zločin - dětští vrazi. Nesmíte znát jejich jména, ani se jim podívat do tváře. Po dovršení dospělosti jsou zase volní. Je to správné? Tak je nikdy nepřevychováme!
Ve světě je toho hodně špatného. Dnešní devadesátníci, co se nějakým zázrakem dožili tohoto věku, říkají, že "takové násilí, jako dnes u mládeže, za našich mladých let vůbec nebylo". A skutečně, ještě nedokončili základní školu a už mají na svědomí těžký zločin - dětští vrazi. Nesmíte znát jejich jména, ani se jim podívat do tváře. Po dovršení dospělosti jsou zase volní. Je to správné? Tak je nikdy nepřevychováme! Trestu by v žádném případě neměli ujít! Pro prevenci a zastrašení podobných grázlů!

Dětští vrazi

31. března 1999 – V Rakousku byli zatčeni čtrnáctiletá Češka a její šestnáctiletý krajan, kteří den předtím v německém pohraničním městě Lindau zavraždili šedesátiletou ženu. Podle tamní policie oběť rdousili a poté ubodali nožem kvůli penězům.

1. ledna 2004 – Mezi Kmetiněvsí a Hospozínem nedaleko Velvar byla zavražděna třináctiletá dívka. Nalezena byla u potoka nedaleko silnice mezi poli. K činu se po devíti měsících přiznal tehdy třináctiletý spolužák zavražděné, kterého usvědčily výsledky testů DNA. V 19 letech byl propuštěn na svobodu s čistým trestním rejstříkem.

2. srpna 2004 – Šest chlapců ve věku od 11 do 18 let se spolu se čtyřiatřicetiletým otcem dvou útočníků podílelo na vraždě jednaosmdesátileté ženy z Olešnice u Čestic na Rychnovsku. Násilníci se přiznali, že šli do domu oběti pro peníze. Ženu ubodali nůžkami. Některým nezletilým chlapcům byla soudem nařízena ochranná výchova.

3. října 2004 – Nedaleko kulturního domu v Hanušovicích na Šumpersku bylo nalezeno tělo třináctiletého chlapce s bodnými ranami a podřezaným krkem. K vraždě se přiznal jeho čtrnáctiletý spolužák. Policisté ho zadrželi ještě v den vraždy. Měl u sebe i vražednou zbraň. Byl umístěn do psychiatrické léčebny.

K tomu dodávám že za dalších 10 let se počet dětských vrahů zvýšil o 70 procent!!

Také brutální násilí. Štípal chlapce kleštěmi a nutil k orálnímu sexu

V roce 2010 tehdy čtrnáctiletý Nikolas Bady brutálně napadl, zbil a mučil dvanáctiletého Patrika z Krupky na Teplicku. Nejprve ho se svým komplicem nutil k orálnímu sexu, když odporoval, štípali ho kleštěmi, mlátili ho pěstmi a páskem, kopali ho do hlavy a do žeber. Nakonec oba útočníky už bolely ruce, tak přestali. Patrik se dokázal s vnitřním zraněním doplazit pro pomoc a zachránil si na poslední chvíli život.

Výchovný ústav v Boleticích nad Labem je místem, kde končí většina dětských násilníků. Prošlo jím už několik desítek dětí s hrůznou kriminální minulostí, včetně vrahů. Z ústavu v Boleticích Bady jedenáctkrát utekl a soud ho kvůli tomu poslal na rok do vězení. Trestu se ale vyhýbal, dokonce se schovával v Anglii, loni v září ho ale našli u jeho babičky na Ústecku. Trest si odpykává v litoměřické věznici.

Foto: Policie ČR




Vychovatele bodli šroubovákem

V březnu 2014 napadli dva mladíci ve Výchovném ústavu v Králíkách na Orlickoústecku vychovatele. Čtrnáctiletý chlapec vběhl v noci do klubovny a vrazil vychovateli šroubovák do krku. Vychovatelka slyšela křik a běžela se podívat, co se děje. Útočník ji povalil na zem a kopal jí do hlavy a těla. Další 15letý mladík se k útoku na ženu přidal. Čtrnáctiletého chlapce po útoku převezli do Boletic.

Nejnovější dětský vrah z letošního roku

Nejnovějším dětským vrahem je z února 2016 čtrnáctiletý Daniel. Brutálně zabil spolužačku Elišku. Ironií osudu je, že po propuštění z ústavu nebudou mít gauneři ani záznam v rejstříku trestů.

Je tohle to správné a účinné potrestání dětských násilníků a vrahů? Není! Kdy se už konečně naši politici odhodlají k ráznému kroku? Řešením by bylo, kdyby provinilci - po dovršení 18 let - si trest museli celý odpykat ve vězení!



  • Autor: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 17-02-2016 09:22 43,532

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.