Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Propuštění Jirky Černohorského; nebát se

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Propuštění Jirky Černohorského; nebát seVe stínu tragédie v Paříži a s uprchlíky celkově, se v Česku odehrávají i další bitvy za svobodu a demokracii. Třeba vzpoura Černohorský.
Ve stínu tragédie v Paříži a s uprchlíky celkově, se v Česku odehrávají i další bitvy za svobodu a demokracii. Třeba vzpoura Černohorský.

Vytrvalý a dlouholetý bojovník za svobodu a demokracii - Pavel Matějka šel bojovat na PČR OŘ Praha I - MOP Letná, Františka Křížka 735/24, Praha 7, za propuštění Jirky Černohorského. Jeho vzpoura nebyla zubytečná! Krátce poté byl Jirka propuštěn. Jiří Černohorský byl zadržen na demonstraci před Uřadem vlády ČR, která byla protiprávně rozehnána.

Více informací rozebírají zde: ČESKÁ NEZÁVISLÁ TELEVIZE, TELEVIZNÍ MAGAZÍN – 20.11.2015



  • Připravil: info
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 22-11-2015 09:13 4,053

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.