Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Ještě k zakázané foto výstavě Richtra

G
Přidáno před 8 lety

Na Veselovského televizi DTV mne zuaujala diaskuze o sexu a ženách. Zazněl názor, že ženy jsou tu proto, abychom se na ně podívali.


Na Veselovského televizi DTV mne zuaujala diaskuze o sexu a ženách. Zazněl názor, že ženy jsou tu proto, abychom se na ně podívali. V tomto duchu měla být i výstava fotografií pana Richtra - Výstava Women: Scenes in the librar. Jenže AV ČR ji zakázala.

Socioložka Kateřina Cidlinská prý za tu výstavu dostala přes prsty! Fakt puritánské a jako za bolševika, jak i zde na serveru napsal jeden čtenář. Se zákazem výstavy nesouhlasí např. publicista Ivan Brezina. Ten naopak tvrdí, že na výstavě nebylo ukázáno nic, co nebylo vidět jinde. Děti se to podle něj učí i v biologii. Šlo navíc prý o zdůraznění ženské krásy. Diskluze s Cidlinskou.

  • Autor: Viktor Pexa
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

15-11-2015 08:36 3,966

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.