Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Co týden také dal (09.11. až 15.11.2015)

G
Přidáno před 8 lety

Některé události uplynulého týdne doma i ve světě, jak je přinesla internetová média. Včetně glos autora, co si o tom myslí. Pokud někdo s názory nesouhlasí, má možnost zde se zapojit do diskuze, a to i anonymně. V komentářích pod článkem.


Některé události uplynulého týdne doma i ve světě, jak je přinesla internetová média. Včetně glos autora, co si o tom myslí. Pokud někdo s názory nesouhlasí, má možnost zde se zapojit do diskuze, a to i anonymně. V komentářích pod článkem.

09.11.2015

Jeden ze způsobů, jak předcházet masakrům. Držení zbraní se zpřísní, bude je také možné okamžitě odebrat. A klíčovou roli v tom budou hrát lékaři. Navrhuje vláda.

pc-politika: Konečně rozumné opatření. Poslanci schvalte!

10.11.2015

Velké stavební firmy si podle antimonopolního úřadu rozdělilovaly neoprávněně zakázky a zisky z veřejných peněz. A dále se naivně domnívají,. že se mohou bránitt proti stamilionovým pokutám.

pc-politika: Proč v Česku velkým a bohatým projde všechno?! Zeptejte se Klause.

11.11.2015

Statistika v Česku říká, že od začátku tohoto roku mají boom levné půjčky. V některých lokalitách začíná hrát roli nový fenomén: on-line služba AirBnB. Ta umožňuje majitelům bytů pronajímat je krátkodobě pro turisty.

pc-politika: Ale půjčky mají vysoký úrok. Zpočátku z jedné tisícové splátky vám strhnou až 700 CZK! Uvažujte, že vás okrádají!

12.11.2015

Kvůli nedostatku peněz odkládají některé nemocnice plánované operace a přesouvají je až na příští rok. Problém se týká desítek pacientů. Finance chybí například v Karviné nebo Roudnici nad Labem.

pc-politika: Příčina je v Česku v neúměrném počtu soukromých ordinací, které odčerpávají finance velkým nemocnicíém.

13.11.2015

TEROR V PAŘÍŽI!!! Na pátečních teroristických útocích (doposud 129 mrtvých), se podílely tři týmy teroristů. Uvedla to francouzská prokuratura. Nejméně jeden z atentátníků, kteří v noci na sobotu útočili v Paříži, měl vstupenku na fotbalové utkání mezi Francií a Německem. Podle listu The Wall Street Journal (WSJ) se snažil dostat na pařížský stadión opásaný vestou s výbušninami.

pc-politika: To je džihád. Už je v Evropoě a jak ho vymítit? Kontrolou všeho! Valem hranic Schengenu. Muslimové z Evropy pryč! Důvod? Neumí krotit svoji kulturu, mají smůlu, musí domů! Evropa měla dobrou vůli...

14.11.2015

Masový hrob s desítkami těl žen zavražděných zřejmě Islámským státem objevily kurdské jednotky ve městě Sindžár na severu Iráku.chtěl jen Vrazi chtěli jen mladé ženy, starší skončily v masovém hrobě. Objevili to Pešmergové při útoku na IS v Sindžáru.

pc-politika: To je podle Aláha?

  • Připravil: Kvido
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

14-11-2015 17:22 4,404

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.