Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

MatchaTea.cz: První „Matcha Point“ showroom otevírá v Česku

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
MatchaTea.cz: První „Matcha Point“ showroom otevírá v ČeskuPraha - Milovníci japonského jemně mletého čaje mohou nyní navštívit vůbec první český showroom zaměřený na originální stoprocentní zelený čaj Matcha.

Praha - Milovníci japonského jemně mletého čaje mohou nyní navštívit vůbec první český showroom zaměřený na originální stoprocentní zelený čaj Matcha.



V Praze jej otevírá společnost Čajová květina s.r.o., která je největším dodavatelem BIO MatchaTea u nás. Potvrdil to ředitel společnosti Petr Patočka. Svým úzce specializovaným zaměřením bude unikátní v celé Evropě.


První český „kamenný“ předváděcí salón Matcha Point o rozloze 25 m2 otevře v pražských Holešovicích (Praha 7), přesněji na ulici Osadní 1465/7. „Lidem se budou věnovat odborníci na čaj Matcha, který jej budou nejen nabízet, ale hlavně informovat o čaji a jeho rozdílech od klasických sypaných čajů, rozdílech v dostupných čajích Matcha v Česku a obecně o jeho pozitivních účincích na lidské zdraví,“ potvrdil Petr Patočka, ředitel společnosti Čajová květina s.r.o., která BIO MatchaTea dodává na český trh.



Nejširší sortiment produkty z Matcha



V pražském Matcha Pointu naleznou návštěvníci z řad vyznavačů zdravého životního stylu široké spektrum tradičního čaje Matcha či produktů z něj, jako kosmetika a potravinářské produkty či moderní i tradiční nápojový servis. Nejvyšší řadu značky MatchaTea v BIO kvalitě určenou zejména pro čajové obřady: MatchaTea Delicacy, MatchaTea Ceremony, MatchaTea Gastro a MatchaTea Harmony pro gastronomické zařízení a domácnosti, MatchaTea Gourmet pro výrobce potravin například na přípravu zmrzliny, čokolády a dalších pochutin. Doplněk stravy MatchaTea Energy Caps či proteinovou dietu KetoDiet, sortiment na přípravu (šejkr, láhev, nápojové sklo). Kosmetika: Krém Matcha Karité, Matcha Anti-Age tinktura. Dobroty jako: čokoláda, BIO sušenky, máslové BIO sušenky.





  • Připravil: Pavel Kašpar
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 09-11-2015 19:27 14,797

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.