Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Jágr, hokejový mistr, pozdravil mistra Gotta

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Jágr, hokejový mistr, pozdravil mistra GottaJaromír Jágr, hokejový mistr světa, je charakter. Vždy jsem to o něm tvrdil a nezklamal mě ani nyní, kdy poslal vzkaz nemocnému slavíkovi Karlu Gottovi.

Jaromír Jágr, hokejový mistr světa, je charakter. Vždy jsem to o něm tvrdil a nezklamal mě ani nyní, kdy poslal vzkaz nemocnému slavíkovi Karlu Gottovi.

Česká hokejovou legendu Jaromíra Jágra (43). Poslal jménem celého jeho hokejového tým Florida Panthers našemu zpěvákovi Karlu Gottovi nádherný vzkaz, který vyvěsil na svém profilu na sociální síti.

Jaromíra Jágra v minulých dnech čelil zranění. Ale to je jen prkotina, Karlu Gottovi totiž lékaři diagnostikovali rakovinu. A tak česká sportovní superstar neváhala a napsala poselství, které umístila na svoji facebookovou stránku.

„Bojuj, Karle. Jsme s tebou. Florida Panthers,“ napsal slavný útočník na ceduli. Jeho skutek – samozřejmě – záhy vyvolal reakce. „Mistr mistrovi. Pěkné,“ napsala například Renata Jankovská.

Fandíme všichni Gottovi. Jaryn Jágr se za Karla jistě také pomodlí, aby se z nemoci dostal. Jaryn Jágr se běžně pokřižuje i před náročným zápasem. Je to katolík a slušný člověk. Nezklamal mě nikdy. Perefektní osobnost pro příklad mládeži. Držme oběma mistrům palce!!!

  • Autor: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');
Jan Pravda 05-11-2015 13:45 35,763

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.