Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Mynář nás tahá za nos!

J
Jan Pravda Přidáno před 9 letyz domova
Chápu pana "novomanžela" Vratislava Mynáře (kancléře prezidenta republiky), že se nechce vystavovat problémům a kritice, když má novou rodinku... Ale on dělá všechno proto, aby ho lidé kritizovali a pomlouvali! Pan kancléř Mynář totiž už přehnaně dlouho dobu odmítá zveřejnit svůj plat. Navíc se lidem jeví jako mafián, když vlastní větší nemovitý majetek a údajně se neví přitom, z čeho jej uhradil. Vypadá to, že nás tahá za nos!
„Jeho chování je v hrubém rozporu s požadavky kladenými na veřejné funkcionáře v podmínkách demokratického právního státu,“ prohlásila ve Sněmovně Věra Kovářová z klubu TOP 09 a Starostů. V usnesení, které navrhla, se říká, že je nepřijatelné, aby nejbližší spolupracovník hlavy státu porušoval zákony země.

Takže, páni poslanci, dělejte s tímto problémem něco, protože to už začíná vypadat jako za Nečasovy vlády a aféry jeho nynější manželky! Ještě, že je pan Mynář velmi slušný člověk a nikoli naprostý hulvát, jako Nagyová - Nečasová, která ve své funkci vládla prý (podle očitých svědků) jako hulvát a urážela kdekoho. Doufejme, že u pana Mynáře vyhraje slušnost a vytasí karty na stůl! Pan prezident by měl být na něho tvrdší, protože mu Mynář dělá ostudu.



Autor: Martin Frybord
PC-politika.cz


{lang: 'cs'}



Jan Pravda 03-04-2015 08:31 939

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.