Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezidentem jako návnada?

KvidoKvido Přidáno před 1 rokem
Prezidentem jako návnada?

Dějí se to věci a je to k nevíře! Po více jak 30 letech máme dva kandidáty na prezidenta - komunisty, i když bývalé. Selský rozum říká, že lepší je A.Babiš, protože toho zná o politice a ekonomice přehršel. Zatím vítězný P.Pavel mi připadá jako něčí návnada, prostě nastrčená figurka, manekýn.


Ten výběr prezidentských kandidátů je holé zoufalství. Pouze u Babiše to vypadá, že nejen nás občany, ale také svůj bývalý Agrofert nezavleče do války. No a Pavel, zde je očividné, že je nasazený vládou, která vládne na základě "jejího" práva. Pavel byl za socialismu válečník, nyní za demokracie zůstává dále válečník a je tudíž zjevné, co bude asi podporovat.

Je to skutečně k popukání! Slepenec stran a hnutí pětikoalice "vyzdvihuje" generála Pavla a naznačuje lidem, aby zvolili toho pro ně lepšího. Tedy člověka, který se za dobu své vojenské služby staral o svoji kariéru.

Tedy Babiše vládní koalice nedoporučuje, jelikož ho nenávidí!!! Paradoxně člověka, který má velký podíl na tom, že dobře zná ekonomickou "násobilku". Zachraňoval firmy, aby se nedostaly do cizích rukou, např. zabrzdil OKD před krachem. A jeho bývalé firmy nyní zaměstnávají statisíce lidí a platí našemu státu obrovské daně. To je podle vlády špatné? To jsme chtěli po 17. listopadu 1989? Nynější antikomunisté, kde jste? Zalezli jste do své pražské kavárny a uzamkli se tam nadobro?

Andrej Babiš má své chyby. Avšak oproti generálu Pavlovi, který byl ve své kariéře pouze vykonavatelem rozkazů, má Babiš vládní zkušeností, široký ekonomický rozhled, praxi a velké kontakty se světovými politiky. Fotografie Pavla se zahraničními osobnostmi nic neznamenají, je to jen stafáž! Kdo tudíž může více českým občanům prospět? Navíc, pokud bude prezidentem generál Petr Pavel, příjde to státní kasu na velké peníze. Málo zdatný a poučený prezident bude potřebovat na všechno hodně nových poradců a vláda je musí dobře zaplatit. I taková "maličkost" mluví proti P.Pavlovi.

Twitter, 16.01.2023, 07:30


Foto titl.: mujrozhlas.cz


Kvido 17-01-2023 10:17 1,695

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.