Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Proč to dospělo ke Kapitolu?

KvidoKvido Přidáno před 3 letyz domova
Proč to dospělo ke Kapitolu?K čemu ještě dojde v Americe? Zemi, která už není příkladem demokracie (zákon umožňuje podvádění ve volbách), čímž to všechno začalo, až po Kapitol.
Příznivci Trumpa (stále jich je přes 60 miliómů) pořád věří, že on stávající situaci ustojí, jelikož ještě nevytáhnul poslední trumfy. Demokraté Trumpovi nic neodpustí, protože je v minulých volbách zesměšnil, během 4 roků překonal jejich drsné ataky a odhaloval jednu korupci za druhou.
Trump se nezalekl nepokojů pomocí BLM a Antify, neumřel na covid-19 a dokonce v těchto volbách přistihl demokraty při krádeži. Avšak zfalšované volby, umožňující poprvé korespodenční hlasování, Trumpa doběhly. Zde byl malý prostor k čestnému boji, v němž zžde Trump prohrál.
Vůbec se nedivím, že tohle Trumpa i jeho fanoušky, velice naštvalo. Navíc, vůbec není reálná pravda, že to byli Trumpovi republikáni, kteří vtrhli do Kapitolu, a dokonce rabovali. Včera uvádělá většina médií v USA, že republikáni byli v záběrech televizí, jak pokojně procházejí již dobytým Kapitolem. Rozhněvanými muží byli minimálně členové Antify a republikáni, kteří mávali transparenty s nápisy "Viníkem je Tramp". Tedy nápadně rychle připravenými!!! To je velice podezřelé! Svědčí to o tom, že někdo (zřejmě demokraté) tuto akci připravili...
Kvido 09-01-2021 14:43 5,524

4 komentáře

Napsat komentář

G
  • A
    Frýbord
    Ahoj po delší době!
    Žádná o tom, že mají v USA ještě stále zásadového Trumpa, který odmítl ustoupit podvodu, násilí a levicovému vydírání, čtyři roky jim vzdoroval a oni se mu za to chtějí mstít.
    A kde je důkaz demokratického dobytka, že Trump zval a nabádal k napadení a rabování Kapitolu?
    Nikde.
    Koho chtějí soudit?
    Odpovědět - 09-01-2021 18:03:05
    • A
      Jaroš
      Blbové, vždyť podle fotek a videí je vidět, že něco nehraje. Pravičáci byli nastrojený jako hastroši....jako antifa ... Kdo neni úplně blbej, tak ho to praštilo do očí... Hold, někteří lidičky jsou blbý a speciálně v českotežku jsou premianti tuposti.
      Byl to podvod a zaplatime všichni!!!!!!!!!!!!
      Odpovědět - 09-01-2021 18:10:26
      • A
        býkovec
        Twitter zablokoval včera 08.01.2021 Trumpovi účet.
        Trump údajně začal zveřejňovat utajované informace o zločinech figur takzvaného “Deep State”. Zde: https://gab.com/NeonRevolt/posts/1055...2344283480
        Odpovědět - 09-01-2021 18:30:43
        • A
          Max1
          Trump byl dosud nejlepší a nejvýkonější prezident USA. Bohužel Amici to nedomysleli a budou se chytat za hlavu. Bieden je pro uprchlíky a vlezdoprdelec.
          Odpovědět - 12-01-2021 10:44:20