Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Proč má Česko pátý nejvyšší počet úmrtí na covid-19?

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Proč má Česko pátý nejvyšší počet úmrtí na covid-19?Podle statistiky https://news.google.com/covid19/ je Česká republika (ČR) ve světě na 5. místě v počtu zemřelých pacietntů na nemoc covid-19 na jeden milión obyvatel.
Z analýzy dostupných informací za zemřelé pacienty s covid-19, získaných z dosud dostupných dat Národního zdravotnického informačního systému, je zřejmé, že nejčastěji pacienti, kteří jsou evidováni jako zemřelí v souvislosti s COVID-19, trpěli srdečními potížemi, diabetem, hypertenzí či zhoubným novotvarem.
Dosud stále velký počt úmrtí na covid-19 v ČR (doposud překračoval 100 osob denně) je ovšem zarážející! Či je již běžné, že důchodce nad 70 let na tuto nemoc v nemocnici umírá? Není příčinou průběh zápalu plic? A jak se při pobytu v nemocnici u starších lidí léčí? Domnívám se, že tady nám dluží lékaři a epidemiologové vysvětlení. Kdy přijde na veřejnost?
Kvido 14-11-2020 14:19 1,647

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.