Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Biden zvítězí díky neprůhledným korespodenčním hlasům?

KvidoKvido Přidáno před 3 lety
Biden zvítězí díky neprůhledným korespodenčním hlasům?O volbách se všeobecně tvrdí, že příležitost volit korespondenčně dává značný prostor pro manipulaci s hlasy voličů. Prostě, sčítače s papíry neuhlídáš!
Tohle se aktuálně potvrzuje v amerických volbách 2020. Již ve středu 04.11.2020 (den po ukončení voleb), začala vyplouvat nedůvěra v uváděné první výsledky boje o Bílý dům.
Donald Trump byl podle prvních výsledků sčítání v závěru prvního dne zahájení voleb (03.11.2020) prvním, tedy nejúspešnějším kandidátem před Joe Bidenem. Měl nejvíce hlasů z většiny státu USA. Avšak, jakmile přišlo na řadu sčítání korespondenčních hlasů (04.11.2020), čísla se začala překotně - skokově měnit ve prospěch Bidena. To se dělo ve sčítacích centrech ve Wisconsinu a Michiganu. Takový nárůst poměru sil volebních hlasů pro Bidena byl velmi podezřelý a technicky ani není možný. Mohlo tedy zasáhnout to tohoto sčítání ruční manipulování? Zřejmě ano!!! V Michiganu to dokonce vypadalo tak, že 04.11.2020, ve čtyři hodiny ráno, se objevilo na straně Bidena 138 000 nových hlasů a Trumpovi nepřibyl ani jeden hlas. Podobně došlo k zázračnému navýšení hlasů na straně Bidena také ve Wisconsinu.
To skutečně není normální! Nedivím se proto Donaldu Trumpovi, že nyní řádí a vzpírá se. Žáda o prošetření sčítání. Mělo by mu to být umožněno v demokratických Spojených státech amerických!
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Foto titl.: thesun.co.uk
Kvido 05-11-2020 09:59 1,440