Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Co Vystrčil zamlčel?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Co Vystrčil zamlčel?

Předseda Senátu ČR pan Vystrčil při své návštěvě Tchaj-vanu viděl ledacos. Také opatření proti šíření koronaviru, což absolvovali členové naší delegace po příletu na Tchaj-wan. Je divné, že se Vystrčil nezajímal, proč má tato země velmi malou nemocnost na covid-19.


Tchajwanci totiž přes své přirozené hranice žádné cizince nepouští. Pokud jsou výjimky, takoví lidé musí projít na dva týdny karanténou!

Tuto zkušenost měl pan Vystrčil v prvé řadě zdůraznit a apelovat na naše hygieniky! Nestalo se tak. V tom mně zklamal. Také on mluví jen o tom, co je žádano, aby se zalíbil? Jeví se mně to tak.

Tchaj-wan má k dnešnímu dni (10.8.2020) od začátku pandemie jen 436 případů onemnocnění koronavirem a úmrtí na milión obyvatel představuje 0,8 procenta!

Jinými slovy, Tchaj-wan prakticky uzavřel své hranice. A něco podobného by bylo žádoucí v současné situaci, kdy onemocnění covide-19 narůstá, provést také v České republice. Je nyní opět zřejmé, že volně propustné naše hranice, v rámci schengenského prostoru, jsou momentálně hlavní příčinou vyššího nárůstu onemocnění našich občanů na koronavir.

Kvido 10-09-2020 09:12 1,383

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.