Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

TV Prima je prima

KvidoKvido Přidáno před 4 letykoronavirus
TV Prima je primaTV Prima má od 3.května 2020 své Hlavní zprávy v novém designu díky zakoupením práv na značku CNN, takže vlastní její know-how a přístup do mezinárodní výměnné sítě CNN.
Studio Hlavní zprávy CNN Prima News je skutečně fascinující svou velikostí na jedno poschodí, ale také universálními obřími displeji s možnosti 3D vizualizace. To na první pohled diváka zřéjmě překvapí. Obsah vysílání je rovněž nyní více pestrý s aktuálními vstupy z domova i zahraničí, velmi funkční jsou bleskové šoty, které několika větami ukazují co se doma i ve světě nejaktuálnějšího děje. Tohle ještě neumí dramaturgie žádná česká televie.
Jednotlivé informace a jejich řazení mně připadají přehlednější a ucelenější, než na hlavní zpravodajské relaci Události ČT24. Také obě moderátorské dvojice působí solidně a věrohodně v porovnání s někdy i úsměvnými postavičkami moderátorů v Událostech. Vypadá to, že svoji profesionální úrovní moderátorů i designu studia, předčila TVPrima ve zpravodajství Českou televizi.
Propojení se CNN je však zatím málo znát na samotném vysílání. Zpočátku se objevovali reportéři CNN se svými vstupy z různých míst světa, ale v posledních dnech se nějak vytratili...
Marketing Hlavních zpráv se vetřel do zpravodajství poměrně násilně. Dva vstupy reklam, každý v délce 2 minut, se mně jeví jako ustřižení běhu zpráv. Nestačil by pouze jeden dvouminutový vstup reklam? Jinak, Hlavní zprávy TVPrima jsou prima. Jen tak dál!
Kvido 19-06-2020 09:20 1,333

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.