Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

ČT ne; rozmar vládne Hradem?

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
ČT ne; rozmar vládne Hradem?V této hektické situaci kolem koronavirusu se handrkuje Hrad s Českou televizí (ČT), kdo odvysílá projev prezidenta Zemana "K národu". Bylo prý řečeno ČT jasné NE. Pokládám to za nedůstojné aktuální vážné době. I za rozmar Hradu, potažmo pana prezidenta!
Mluvčí Hradu Jiří Ovčáček oznámil, že prezidentův projev je natočen a poběží v pátek, ale pouze na TV Prima. Generální ředitel ČT - Petr Dvořák správně oponoval a poslal dopis kancléři prezidenta Vratislavu Mynářovi ("nejschopnějšímu"), a požádal jej, aby rozhovor prezidenta mohla odvysílat i veřejnoprávní televize. Hrad však toto přání ČT odmítl.
Je to skutečně skandální!!! Nehodlám to příliš rozvádět, avšak jak už jsem psal v jiné závažné situaci, kde jinde by měl prezident republiky vyslovovat své názory a sdělení nejširšímu okruhu občanů, než ve veřejnoprávní televizi! Tedy v ČT. Jednak protože si občané koncesionářskými příspěvky platí, a pak - TV Prima není např. vůbec v základním programu kabelových TV apod., takže někteří z našich spoluobčanů rozhovor "K národu" vůbec neuvidí!
Díky ČT přesto uvidíme dnes (19.03.2020) vystoupení prezidenta Miloše Zemana (pouze formou zpravodajského sestřihu) v hlavní zpravodajské relaci ČT.
Díky pane gen.řed. Dvořáku, a ostatní v ČT, nejen za tento přístup, ale i za nový pořad "UčíTelka", který našel velmi příznivý ohlas u školní mládeže v těchto dnech koronavirusu.
Kvido 19-03-2020 11:53 1,740

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.