Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Lže se až na půdu

KvidoKvido Přidáno před 4 lety
Lže se až na půduMyslím, že většině lidem vadí lhaní obecně. V poslední době se to stalo pravidlem i v politice - a velmi vysoké. Prostě, lhaní je už relevantním nástrojem politických strán a vlád. Zalhal si nyní také Chomejní - od roku 1979 najvyšší duchovní a politická autorita v Iránu.
Myslím, že většině lidem vadí lhaní obecně. V poslední době se to stalo pravidlem i v politice - a velmi vysoké. Prostě, lhaní je už relevantním nástrojem politických strán a vlád. Zalhal si nyní také Chomejní - od roku 1979 najvyšší duchovní a politická autorita v Iránu.
Až do minulého pátku Chomejní a íránští představitelé popírali tvrzení některých západních činitelů, že Írán letadlo velmi pravděpodobně sestřelily iranské ozbrojení síly. Teherán to označoval za lži. V troskách letounu zahynulo všech 176 lidí, vesměs Íránců či lidí s dvojím občanstvím.
Teď se ukázala pravda a Irán přiznal, že letadlo sestřelili opravdu Iránci, resp. jejich revoluční gardy. A ostuda je na světě. Z tohoto úhlu pohledu se nelze divit, že prezident USA Tramp měl své dobré informace a ne zybytečně (v sebeobraně) odstranil před několika dny iránského generála.
V Česku aktuálně lže třeba poslankyně Helena Válková:
Poté, co byla kvůli spolupráci s komunistickým prokurátorem Urválkem donucena vzdát se nominace na ombudsmanku, ji hnutí ANO paradoxně podrželo ve funkci vládní zmocněnkyně pro lidská práva, přestože účelově lhala!!!
Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 18-01-2020 16:49 1,676

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.