Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Pane Fiala a někteří, pachuť zůstává po vašich kecech

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Pane Fiala a někteří, pachuť zůstává po vašich kecechSlovo pachuť se aktuálně stalo v českém veřejném prostoru "módní" po ukončení trestního stihání premiéra A.Babiše, vyřčené dozorujícím státním zástupcem a poté Městských státním zastupitelstvem. Zatímco opozice mluví o pachuti z případu kauzy Ptačího hnízda, skutečná pachuť zůstává zejména z reakce keců pana Fialy (ODS) či právníka Jiří Přibáňe.
Slovo pachuť se aktuálně stalo v českém veřejném prostoru "módní" po ukončení trestního stihání premiéra A.Babiše, vyřčené dozorujícím státním zástupcem a poté Městských státním zastupitelstvem. Zatímco opozice mluví o pachuti z případu kauzy Ptačího hnízda, skutečná pachuť zůstává zejména z reakce keců pana Fialy (ODS) či právníka Jiří Přibáňe.
Zaručeně demokratická internetová televize, která pokládá za pravdu jen svá tvrzení (tedy pražské havloidní kavárny) DVTV dala prostor právníkovi Jiřímu Přibáňovi.
Ten vypustil jobovku, že "Nejsme na konci. Odůvodnění osvobození Andreje Babiše je nedostačující. Důvody musí uspokojit právní logiku i selský rozum. Takové zastavení trestního stíhání je ojedinělé a neobvyklé. Veřejnost bude ostražitá. Věřím, že si trestní stíhání nelze objednat.
1/ Pane Pribáň, jak můžete jako právník, vůbec pochybovat a zlehčovat pravoplatné rozhodnutí státních zástupců! Dopouštíte se nezákonného vyjadřování, kterým zpochybňujete právní verdikt. Konate tím špatnou službu veřejnosti.
2/ K podobným zastavením trestního stíhání (u vysoce postavených politiků) došlo v české historii mnohokrát a nikdo se nad tím nepozastavoval
3/ Máte pouze pravdu v tom, že veřejnost bude ostražitá, ale hlavně znepokojená podobnými zmatenými výroky, které jste uvedl.

Foto: Jiří Vlček
Kvido 17-09-2019 09:16 2,090

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.