Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Předběžný a důvěrný dokument o Babišovi veřejně projednáván?

KvidoKvido Přidáno před 5 lety
Předběžný a důvěrný dokument o Babišovi veřejně projednáván?Premiér Andrej Babiš a jeho vláda má podle sluničkářů řešit zprávu Evropské komise, která dorazila ve čtvrtek na Ministerstvo financí a Ministerstvo pro místní rozvoj. Je to blbost, jelikož jde o předběžný, neúplný a důvěrný dokument, který je jen informativní!
Premiér Andrej Babiš a jeho vláda má podle sluničkářů řešit zprávu Evropské komise, která dorazila ve čtvrtek na Ministerstvo financí a Ministerstvo pro místní rozvoj. Je to blbost, jelikož jde o předběžný, neúplný a důvěrný dokument, který je jen informativní!

I když Babiše zrovna nemusím, je třeba se ho zastat.
Předně, jak to, že předběžná a důvěrná zpráva o střetu zájmu českého premiéra A. Babiše unikla do sluničkářské Mladé fronty Dnes? No, tohle Bakalové médium se opět chce svým chlebodárcům zalíbit? A tak jsou v těchto novinách ochotní vypustit i neúplný dokument na Babiše, který je stále v projednávání. Je totiž určen pouze pro úzký okruh ministerských úředníků, kteří s ním mají dále pracovat. V MFDnes si tudíž koledují o trestní oznámení na to, že dokument "ukradli".

Zarážející a k smíchu je, že většina opozičních politiků (ODS, Piráti, STAN...) na tento špek naskočila a okamžitě vyhlásili, jak špatný je A. Babiš apod. Výjimkou je snad T.Okamura (SPD), který prohlásil, že se musí počkat na dokončení zprávy celého dokumentu, který Evropská komise pošle a v němž mají být uvedeny závěry a opatření.
Kvido 01-06-2019 10:12 1,665

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.