Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Cibule za 45, banány za 20, kde udělali soudruzi chybu?

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Cibule za 45, banány za 20, kde udělali soudruzi chybu?Smutně koukám z okna na žluté lány, z parapetů, oken, auta utírám žlutý pyl a v krámě mají banány za dvacku, cibuli za 45. Motor mého auta ničí biosložka, o jejímž ekologickém přínosu silně pochybuji. A politikové to nejsou schopni či ochotni zastavit. Kdepak udělali noví soudruzi chybu?
Smutně koukám z okna na žluté lány, z parapetů, oken, auta utírám žlutý pyl a v krámě mají banány za dvacku, cibuli za 45. Motor mého auta ničí biosložka, o jejímž ekologickém přínosu silně pochybuji. A politikové to nejsou schopni či ochotni zastavit. Kdepak udělali noví soudruzi chybu?
Prý za to může sucho, píše server iDNES. Bla, bla, bla. Dobrá polovina polí je oseta žlutým morem. Jelikož řepka není potravina, používají zemědělci co nejvíc chemie, aby na dotované plodině vydělali. Díky tomu je na území Česka skoro všude otrávena podzemní voda.
Moc možností nemáme. Můžeme se nechat postupně pomalu otrávit a vyhladovět. Nebo můžeme vyjít do ulic a protestovat proti skutečnému, reálnému ohrožení. A doufat, že se situace změní k lepšímu. Hnutí žlutých vest ve Franci nicméně dává předem odpověď, jak to dopadne.
Nebo také mohou nastoupit bezpečnostní složky a vyhlásit stanné právo. Prostě soudy, co moc neberou ohled na různé lidskoprávní nesmysly s těmi, co situaci způsobili, poslanci, kteří to schválili a konče ty, co na tom vydělávají, pořádně zatočit (lidská práva nesmysl nejsou, ale jejich aplikace docela často ano).
Jan Pravda 16-05-2019 06:39 1,628

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.