Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Alexandra Udženija: Ředitel neziskovky Integračního centra Praha má 79 tisíc měsíčně

J
Jan Pravda Přidáno před 5 lety
Alexandra Udženija: Ředitel neziskovky Integračního centra Praha má 79 tisíc měsíčněV protřelé političce ODS, která je zvyklá na odklánění peněz ve velkém tím správným směrem, musely pěkně bouchnout saze, když dala na svůj facebook doslova výbušné informace o platech v neziskovce Integrační centrum Praha. Je zarážející, že novináři, kteří většinou citují kdejaký pšouk politiků na sociálních sítích, v tomto případě mlčí.
V protřelé političce ODS, která je zvyklá na odklánění peněz ve velkém tím správným směrem, musely pěkně bouchnout saze, když dala na svůj facebook doslova výbušné informace o platech v neziskovce Integrační centrum Praha. Je zarážející, že novináři, kteří většinou citují kdejaký pšouk politiků na sociálních sítích, v tomto případě mlčí.
Alexandra Udženija ve svém příspěvku na facebooku doslova uvádí: "Rada hlavního města Prahy chce po zastupitelích, aby odsouhlasili dotaci neziskovce Integrační centrum Praha. Za víc jak 5 miliónů korun. Na co, se ptáte?
- ředitel organizace 79 tisíc měsíčně
- finanční manažer 67 tisíc měsíčně
- učitel arabštiny 40 tisíc měsíčně
- koordinátor projektu 47 tisíc měsíčně
- účetnictví a audit 56 tisíc měsíčně (co bude dělat finanční manažer?)
Celkem tedy 13,5 tisíc na cizince? Buď někdo spadl z višně a má nás za blbce, nebo chce Rada uplácet prominenty ze strany Zelených, kteří celý materiál shodou okolností připravili. Jak by řekl Paroubek: “Dámy a pánové, kdo z vás to má?” — (– cítí se zamyšleně)"
Jan Pravda 29-01-2019 21:52 11,046

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.