Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nová vláda diktátem ČSSD? [!]

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Nová vláda diktátem ČSSD? [!]Už skoro půl roku tahanic kolem nové vlády ČR je už dlouho jednou velkou šaškárnou. Lidé na to nadávají a vítěz voleb ANO si dále škodí. Jít do vládní koalice s ČSSD, vypadá to, že je nemožné. Jedině, pokud by ANO souhlasilo s množstvím ústupků, a k tomu zřejmě nedojde.
Už skoro půl roku tahanic kolem nové vlády ČR je už dlouho jednou velkou šaškárnou. Lidé na to nadávají a vítěz voleb ANO si dále škodí. Jít do vládní koalice s ČSSD, vypadá to, že je nemožné. Jedině, pokud by ANO souhlasilo s množstvím ústupků, a k tomu zřejmě nedojde.

Pátá, a tudíž velmi slabá politická strana, si diktuje stále větší požadavky. Jen naivka a hlupák by jim na to kývnul...
ČSSD chce nyní novou podmínku, a to do koaliční smlouvy s hnutím ANO začlenit, že po demisi všech pěti ministrů sociální demokracie by musel do týdne rezignovat také premiér Andrej Babiš spolu se zbytkem kabinetu. Novinářům to po středečním jednání o možné vládní spolupráci řekl statutární místopředseda ČSSD Jiří Zimola. ČSSD podle něj představila ANO své představy před schůzkou předsedů ANO Andreje Babiše a ČSSD Jana Hamáčka, která by se měla uskutečnit dnes (26. 04. 2018), nebo v pátek.

Podle místopředsedy ANO Richarda Brabce by hnutí chtělo jako základ koaliční smlouvy použít tentýž dokument posledního kabinetu ANO, ČSSD a KDU-ČSL. "Je zbytečné vymýšlet jiné formulace, když už byly vymyšlené," konstatoval Brabec.
Kvido 26-04-2018 08:13 2,727

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.