Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Radiožurnál nesmí hovořit o Paroubkovi?

KvidoKvido Přidáno před 6 lety
Radiožurnál nesmí hovořit o Paroubkovi?Rozhlasová stanice Radiožurnál Českého rozhlasu (ČRo) přináší posluchačům velmi kvalitní zpravodajství. Oceňuji hlavně "Publicistiku" denně po sedmnácté hodině. Včera mě ale pořad zaskočil. Přehled na Radiožurnálu ve zkratce oznamoval parafrázuji: "Proč ČSSD nechce Jiřího Paroubka". Tato otázka se však nedostala na pořad diskuze.
Rozhlasová stanice Radiožurnál Českého rozhlasu (ČRo) přináší posluchačům velmi kvalitní zpravodajství. Oceňuji hlavně "Publicistiku" denně po sedmnácté hodině. Včera mě ale pořad zaskočil. Přehled ve zkratce oznamoval parafrázuji: "Proč ČSSD nechce Jiřího Paroubka". Tato otázka se však nedostala na pořad diskuze.

Publicistiku nejčastěji moderuje skvělým stylem redaktor Vladimír Kroc. Dokáže tak obratně pokládat dotazy diskutujícím, že někdy žasnu, jak mu vše vyjde pár vteřin před přicházejícím časovým znamením a Zprávami. To moderátorka Bastlová z téhož pořadu je bezesporu podobně excelentní, ale včera (13.02.2017) se dopustila velké chyby. Avizované otázky k ČSSD a Jiřímu Paroubkovi se posluchači nedočkali. Někomu to možná nevadilo. Ale o to nejde. Ve slíbeném přehledu Publicistiky na Radiožurnálu byla otázka uvedena. Proč se nakonec ve vysílání neobjevila, a tedy neprobírala?

Pokládám to za velkou chybu, která vzbuzuje domněnky na způsob cenzury vysílání. Radiožurnál nesmí hovořit o Jiřím Paroubkovi? Tedy, někdo si nepřál, aby byl Jiří Paroubek ve vysílání jmenován, natož rozebírán postoj současného vedení ČSSD k expremiérovi a expředsedovi ČSSD? Nevím, zda v následných pořadech Publicistika na Radiožurnálu (včera a dnes) byla chyba napravena. Měla by, pokud jde o to, abychom ČRo vnímali jako veřejnoprávní a důvěryhodnou rozhlasovou stanici. Vysvětlení očekávám od šéfredaktora Radiožurnálu.

Urgence e-mailem 15. 02. 2018

Český rozhlas ČRo, Radiožurnál, Tisková zpráva, odpověď na řešení 20minut Radiožurnálu - Marie Bastlová

Odpověď na e-mail "Zpravodajství", tedy ředitele, Jan Pokorný žádná. Den kontroly 18. 02. 2018

Vícha Květoslav (Kvido)
Kvido 14-02-2018 14:32 2,878

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.