Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Kšeft za službu; levný tarif pro finančníky

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Kšeft za službu; levný tarif pro finančníky25. 04. 2017 - Ministerstvo financí ČR údajně získalo levné mobilní tarify za nižší ceny pro své úředníky. Nevím, zda toho moc natelefonují, ale skandální je, že to představuje asi sedmkrát nižší ceny, než zaplatíme my běžní smrtelníci!
Dá se spočítat, že u nejmenovaného operátora zaplatíme za 4 GB datový tarif asi 800,00 CZK, avšak za své úředníky má u tohoto operátor hradit ministerstvo fiancí jen 109 Kč, a to za 10 GB datový tarif.

Já si vysvětluji tuto výhodu tak, že to jsou "desátky" od operátorů pro ministra financí Babiše a jeho resort. Vždyť považte, jaký kšeft ministr Babiš přinesl operátorům v podobě EET pokladen! Po schválení zákona o EET si přece museli zaplatit živnostníci a podnikatelé tisíce (desetitisíce) internetových připojení. A to je pro operátory nesmírný kšeft, takže Babišovi hodili jako kost snížený tarif pro finanční úředníky. Co jim to udělá? Nic. Mnou si přece ruce! Takhle se kšeftuje po Česku na nejvyšších místech...



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 25-04-2017 13:53 3,884

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.