Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Komunisté ve vládě vyžehlí socialistům image?

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Komunisté ve vládě vyžehlí socialistům image?18. 02. 2017 - Pradědeček říkal - "synku, provedeš něco zlého, tak musíš za to trpět. To je ta morálka slušného světa a takový je život". To netušil, že za minulé podrazy a způsobená neštěstí lidem, budou zřejmě komunisté odměněni účastí v české vládě Miloše Zemana.
Pradědeček říkal - "synku, provedeš něco zlého, tak musíš za to trpět. To je ta morálka slušného světa a takový je život". To netušil, že za minulé podrazy a způsobená neštěstí lidem, budou zřejmě komunisté odměněni účastí v české vládě Miloše Zemana.

Kardinální chyba už nastala za bojovníka o lidská práva, ale také naivního Václava Havla. Jeho nová polistopadová vláda přešlapovala jako Vašek. Nebyla schopná se chlapsky projevit a nějak omezit či zakázat tuto stranu, která podle svého programu likvidovala třídního nepřítelůe a dokonce i vlastní lidi. Ve straně byl tzv. disent, který se ale z velké části skládal z komunistů, kteří usilovali, aby nový režim vytvoříl socialismu s lidskou tváří.

Další kopanec nastal, když tehdejší předseda ČSSD Miloš Zeman vyhlásil komunistům pardon a stranu bolševizoval. Přišel sice bohumínský sjezd, který zakázal spolupráci s komunisty. Bylo to ale teatrální, jelikož žádná jiná strana nepotřebovala bohumínské ani jiné usnesení, protože pro ni nepřichází koalice s komunisty v úvahu.

Nu, a nyní další teatrální čin, tentokrát předsedy a premiéra Bohuslava Sobotky. Nenamítá nic proti tomu, aby v české vládě zasedli komunisté. Podpořil ho v tom i současný náš prezident Miloš Zeman.

Proč to aktéři ČSSD dělají? Toto povznesení a očištění komunistů je "chytání se stébla". Má vyžehlit image ČSSD, která ztrácí dech tlakem Babišova hnutí ANO. Výsledkem je že ČSSD pomalu pozbývá své dobré jméno a může tudíž čekat větší odliv voličů.



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 18-02-2017 11:07 3,144

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.