Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Prezident Trump; pěkná pohádka, ale...

KvidoKvido Přidáno před 7 letyvzpomínky
Prezident Trump; pěkná pohádka, ale...21. 01. 2017 - Pompézní inagurační řeč 45. prezidenta Ameriky! Takového prezidenta a politika - jako od včerejška Donalda Trumpa v USA - by si mohla přát většina lidí všude na světě! Řekl dobré cíle, ale jsem zvědav na jeho konkrétní skutky v dnešní hektické a nenávistné době. Mluvit ve frazích, a říkat co chtějí lidé slyšet není problém, ale pak to realizovat, to bude těžké. Bylo to jen divadlo, nebo sen?
V prvních hodinách svého prezidenství nechal přestavět Donald Trump ovalnou pracovnu v Bílém domě. Zůstal jen stůl, vyrobený ze dřeva britské fregaty Resolute. Ale do pracovny museli nově instalovat bustu Winstona Churchilla, kterou Obama nechal odstranit. Budou změny pokračovat i mimo Bílý dům? Zastavení vývozu bohatství země ve formě pomoci do světa, vývozu továren - montoven apod.?

A v sociální oblasti. Trump chce změnit třeba to že jsou v Americe matky které jsou spolu se svými dětmi uvězněné chudobou v kriminalitou, drogami, zločiny a gangy zamořenými částmi amerických měst. Týká se to asi 13 procent obyvatel USA, což hloupí kritici (The Wasjington Post)označují za maličkost a za Obamy počet strádajících matek nerostl. No Trump se chce pustit do mnoha palčivých problému a na prvním místě vžýd vidět Ameriku, přitom spolupracovat se světem.

A ohlasy v ČR? Ekonomické dopady Trumpových navrhovaných opatření se projeví za týdny, měsíce. Žádnou bouři bychom proto v příštích měsících kvůli Trumpovi zažít neměli, shodli se ve vysílá pořadu Investice ZET Petr Gapko (MONETA Money Bank) a Jiří Dopita (Verdi Capital).

Skutečně obrovské cíle nového amarického prezidenta Donalda Trumpa. Hodně štěstí!



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)


Kvido 21-01-2017 16:52 3,642

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.