Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Berlín, hrůza; výsledek ústupků Merkel

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Berlín, hrůza; výsledek ústupků Merkel20. 12. 2016 - Na Twitteru se dnes ráno objevilo: "Teroristé, běžte už do prdele!" Ano, tak nějak. Dokonce nyní, před Vánocemi, si nedají pokoj. V Berlíně vjeli údajně teroristé do davu lidi na vánočním trhu...
20. 12. 2016 - Na Twitteru se dnes ráno objevilo: "Teroristé, běžte už do prdele!" Ano, tak nějak. Dokonce nyní, před Vánocemi, si nedají pokoj. V Berlíně vjeli údajně teroristé do davu lidi na vánočním trhu...

Mezi lidi na vánočním trhu v Berlíně vjel nákladní vůz, informovala o tom v pondělí večer německá policie. Na místě je podle policie 12 mrtvých a 48 zraněných. V kamionu byli dva lidé, jejich totožnost policie nepotvrdila. Řidič byl zadržen policií, spolujezdec byl nalezen mrtvý. Záchranné práce na místě skončily před úterní první hodinou ráno.

„Stála jsem u vchodu na vánoční trh. A potom - to byl okamžik. Slyšela jsem strašný hluk a pak mne uhodil padající stánek. Přitlačilo mne to na zem. Až pak jsem viděla, že tam na zemi leží lidé, kteří se už nehýbají,“ popsala situaci jedna z očitých svědkyň neštěstí.

Hrůza a děs. Tohle se musí přičíst přehnaně vstřícné migrační politice madam Merkel. To, co se děje v Německu, je už příliš, madam by měla rezignovat!!!

Je to také výsledek přeexponované demokracie. Naivní představy o volných hranicích z předlistopadové doby je nutné revokovat. Krátce - bez nějakých hranic, aspoň vnitřních v Evropské unii to nepůjde! Po zabezpečení hranice minimálně s Mexikem volá i nastávající prezident USA Trump a není zřejmě daleko od pravdy. Společenství EU by mělo svoji migrační politiku přehodnotit. Teroristé rekrutovani z ISS si zřejmě nedají pokoj. Zabezpečené hranice terorismus nevymýtí, ale omezi!



  • Autor: Květoslav Vícha (Kvido)
  • PC-politika.cz


Kvido 20-12-2016 04:48 3,587

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.