Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Forejt na videu jako důkaz?

G
Přidáno před 7 lety
Forejt na videu jako důkaz?10. 12. 2016 - Hradní administrátor Forejt skončil. Okolnosti jsou zajímavé, jako třeba, že jakýsi Robert Břešťan koupil od anonyma videozáznam z jeho soukromí. Je vidět polonahého hradního ceremoniáře Jindřicha Forejta, jak šňupe nějakou neidentifikovanou bílou látku... Argument zní, pokud něco takového Forejt umožnil na video natočit, je amatér prvního stupně a musí z kola (pražského Hradu) ven!
Hradní administrátor Forejt skončil. Okolnosti jsou zajímavé, jako třeba, že jakýsi Robert Břešťan koupil od anonyma videozáznam z jeho soukromí. Je vidět polonahého hradního ceremoniáře Jindřicha Forejta, jak šňupe nějakou neidentifikovanou bílou látku... Argument zní, pokud něco takového Forejt umožnil na video natočit, je amatér prvního stupně a musí z kola (pražského Hradu) ven!

Je ovšem velmi varové to, že nadřízení berou tuto story jako velmi adresnou a přesvědčivou. Prosté, špiclování se stává v České republice zákonem? Vždyť jde o degradaci práva jedince (zde Forejta) na soukromí!

Tím se nepřimlouvám za Forejta. Za tuto událost s videem, kterou dopustil nějakému hnijicímu spratkovi, musí Forejt bezpochyb nést zodpovbědnopst a důsledky! Avšak chybou opět je (jako např. u kauzy s expremiérem Nečasem), že v tomto případě bude opět jedinec veřejně zostuzován. Jeho osobní právo je tak porušeno. A soudci budou ještě přikývovat?




  • Autor: Nartin Frybord
  • PC-politika.cz
  • Stupeň znalosti - expert

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

10-12-2016 14:31 4,042

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.