Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Olšer.blog.idnes; proč nepokračuje?

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Olšer.blog.idnes; proč nepokračuje?27. 11 2016 - Přiznám se, že se zajímám ponejvíce technologiemi programování. Politiku sledují občas, a to jako z periskopu... Proto mně uniklo, že známý bloger Olšer.blog.idnes, jinak publicista a novinář ČTK, Moravskoslezského dne a spisovatel, mj. afrického světa, se na zmíněnem blogu od 27. dubna letošního roku odmlčel. Zřejmě OPĚT cenzura v české kotlině!
Přiznám se, že se zajímám ponejvíce technologiemi programování. Politiku sledují občas, a to jako z periskopu... Proto mně uniklo, že známý bloger olser.blog.idnes.cz, jinak publicista a novinář ČTK, Moravskoslezského dne a spisovatel, mj. afrického světa, se na zmíněnem blogu od 27. dubna letošního roku odmlčel. Zřejmě OPĚT cenzura v české kotlině!

Není přece normální a běžné, aby jeden z nejčtenějších blogerů na idnes (přes 1 000 blogů, vysoké karma) jen tak z ničeho nic, bez slůvka rozloučení se svými čtenáři, přestal publikovat!!! Znám pana Olšera, protože jsem s ním také několik roků pracoval po Listopadu 1989 v redakci Moravskoslezského dne. Má své zásady, které neopouští. Proto také v roce 1968 odsoudil bratrskou pomoc Ruska a dalších armád Varšavské smlouvy. Měl pak ztížený život, o tom se nyní nebudu rozepisovat. A teď ve vytoužené demokracii, se paradoxně situacee opakuje, jako přes kopírák.
Cenzura publicisty Olšera a jeho bloguBlog Olšera na idnes, poslední článek 27.4.2016...


V novinářských kruzích se nahlas mluví o tom, že Olšer se pravděpodobně na iDnes ( Mafra, patřící Babišovi) někomu znelíbil. Až mě zamrazilo - také na Facebooku zmizel jeho profil včetně všech článků. Zástalo jen tohle: Facebook - Olšer. K dosažení není ani Olšer - profil.

Je skutečně velmi smutné, když se dnes někdo snaží umlčet publicistu Olšera. Zřejmě důvodem byla mj. také jeho pokračující kritika Andreje Babiše v souvislosti se svazkami bývalé tajné policie STB. Vážený čtenář ať si udělá názor sám. Nicméně, Břetislava Olšera ještě neumlčeli! Můžete ho číst dále na webech:
Rukojmi.cz
Olser.cz

Aktualizováno: 28. 11 2016 - 13:42
Požádali jsme o vyjádření Administraci Blogu idnes.cz. Zde je odpověď:
Vyjádření idnes.cz k blogu B.Olšera




  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz
  • Foto: rukojmi.cz/fotogalerie

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 27-11-2016 09:25 4,332

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.