Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Šok; kriminál za hanobení prezidenta?

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Šok; kriminál za hanobení prezidenta?15. 11. 2016 - "Tady se někdo snaží před 17. listopadem o návrat k totalitě! Co Ty na to?" Ptá se mě dnes e-mailem kolega. Dodávám - šok! Přičinliví fandové prezidenta Zemana navrhují: "Kdo veřejně hanobí prezidenta republiky, (...) snižuje tak jeho vážnost, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok." Tohle skutečně ne!!!
15. 11. 2016 - "Tady se někdo snaží před 17. listopadem o návrat k totalitě! Co Ty na to?" Ptá se mě dnes e-mailem kolega. Dodávám - šok! Přičinliví fandové prezidenta Zemana navrhují: "Kdo veřejně hanobí prezidenta republiky, (...) snižuje tak jeho vážnost, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok." Tohle skutečně ne!!!

Prezident M.Zeman dost často ve své rozvernosti, a také spupnosti, přestřelí, a také se umí mstít, jak jsme pozorovali v současném i předešlém období (postoj k rektorům, ministr Herman apod.), takže pak se nedivme rekaci lidí bez servítků. A za to jim teď naserviruje prezident kriminál. Kde to spějeme?

Kdyby pan prezident aspoň někdy použil hlavu, než něco plácne, nebo to nechá vyhlásit, tak by si jej dovolilo slovně atakovat méně lidí. Nějaký zákon, braníci napadání našeho prezidenta, by byl omezování demokracie a svobody slova! To by snad byl za posledních 27 let od Listopadu 1989 největší nesmysl, který by politici schválili. To by přece znamenalo umlčování kritiků prezidenta Zemana, a to přece už není demokracie. Ať se prezident chová tak, že ho nebude nikdo zesměšňovat a hanobit!

P.S.:
Údajně "výtvor" skupiny šesti desítek poslanců, kteří navrhli vrátit do trestního zákoníku čin veřejného hanobení prezidenta republiky. To fakt není vtip!



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 15-11-2016 15:47 3,562

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.