Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Česká mediální žumpa už není schopna napsat pravdu i o změně času

KvidoKvido Přidáno před 7 lety
Česká mediální žumpa už není schopna napsat pravdu i o změně času29. 10. 2016 - Společnost je v hluboké krizi, když média lžou i v tak banální věci, jako je změna času. Nabízí se otázka, jak pravdivě média asi informují o ostatních věcech, když novináři nejsou schopni psát pravdu o učivu Fyziky šesté třídy.
29. 10. 2016 - Společnost je v hluboké krizi, když média lžou i v tak banální věci, jako je změna času. Nabízí se otázka, jak pravdivě média asi informují o ostatních věcech, když novináři nejsou schopni psát pravdu o učivu Fyziky šesté třídy.

Naprostá absence ověřování faktů přemístila úroveň českých médií do kategorie mediální žumpy, která lže i v tak banální věci, jakou je změna času . Nezlobte se na mě, co je moc, to je moc.

Takže, doplníme si znalosti na úroveň žáka šesté třídy ZŠ. V zimě používáme středoevropský čas a v létě středoevropský letní čas. Hnidopichové se středoškolským vzděláním snadno napadnou text screenshotu Novinek (náš obrázek), kde novinář informuje o přechodu na astronomický čas. Takže zmíníme středoškolský Zeměpis + Fyziku: Astronomický čas souvisí s místním poledníkem. Ten, co je v Praze Černém mostě je o nepatrně jiný, než v centru Prahy na Staromáku.

Proto vás nepřekvapí, že nekorporátní nezávislý neproruský internet si dal tu práci a hledal pravdu v kauze Brady. Za zmínku stojí články:

1. Viditelný Macek z 27. 10. 2016
2. Neviditelný pes Ondřeje Neffa
3. Analýza soudy popotahovaného Zvědavce (doporučuji podrobnou PDF přílohu)

Nejbrutálnější obvinění ze lži ovšem přináší Štěpán Kotrba v Parlamentních listech. Domníváme se, že článek by neměl zůstat bez odezvy. Prokurátoři a žalobci, konejte svou práci. Jinak budu muset věřit proruským serverům. Ty české nejsou schopny napsat pravdu i v tak banální věci, jako je změna času.



  • Autor: Jan Pravda
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Kvido 29-10-2016 12:31 4,360

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.