Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nový auto přijímač XAV-AX100

G
Přidáno před 8 letydoprava
Sony přebírá ve vašem automobilu řízení díky audiosystému pro automobily propojitelnému s chytrými telefony Sony. Kompatibilní s Apple CarPlay a Android Auto. Jednoduché a bezpečné uživatelské rozhraní. Unikátní zvukové technologie Sony EXTRA BASS a DSO (Dynamický organizér zvukové scény).
Sony přebírá ve vašem automobilu řízení díky audiosystému pro automobily propojitelnému s chytrými telefony Sony. Kompatibilní s Apple CarPlay a Android Auto. Jednoduché a bezpečné uživatelské rozhraní. Unikátní zvukové technologie Sony EXTRA BASS a DSO (Dynamický organizér zvukové scény).

Mediální přijímač XAV-AX100 nabízí během dlouhých cest vozem vše, co potřebujete, a ještě mnohem více, včetně nejmodernějšího propojení s chytrými telefony, vylepšeného rozhraní dotykového displeje a schopnosti přehrávat celou řadu formátů. Také vám po cestě pomůže získávat nejaktuálnější informace.

Mediální přijímač XAV-AX100’s využívá nejmodernější technologii SONY s vysokým zvukovým výkonem a technologií EXTRA BASS™, díky nimž se váš vůz promění v propracovaný sound systém, a přitom se postará o to, aby byla vaše jízda díky otočnému ovladači hlasitosti a funkci hlasového ovládání co nejbezpečnější a nejpohodlnější.

Připojování jedním dotykem
Apple CarPlay
XAV-AX100 nabízí díky možnosti využití Apple CarPlay1 zatím nejlepší konektivtu telefonu s automobilem. CarPlay se postará o to, abyste mohli na cestách snadno a sofistikovaně využívat svůj chytrý telefon a soustředit se přitom plně na řízení, poskytuje přístup k aplikacím Apple Music, Maps a můžete jeho prostřednictvím telefonovat či posílat textové zprávy přes dotykový displej nebo hlasovou asistenci Siri®.

Android Auto
Android Auto™ je platforma vytvořená přímo na míru pro použití za jízdy a rozšiřuje tak možnosti využití operačního systému Android také na automobily. Tato platforma byla vytvořena tak, aby díky jednoduchému a intuitivnímu rozhraní a hlasovým funkcím minimalizovala rozptylování řidičovi pozornosti, takže se můžete důkladně soustředit na jízdu.

Nezáleží na tom, jakému typu zařízení dáváte přednost, ale díky tomuto nejnovějšímu audiosystému pro automobily vždycky budete mít kontrolu nejen nad hudbou a mapami.

Důvěrně známý displej
Zřetelný a výborně reagující dotykový displej XAV-AX100 zachovává všechny vlastnosti a vzhled displeje chytrého telefonu, díky čemuž nabízí přehledné a pro uživatele bezpečné rozhraní. Snadnější dotykové ovládání a vylepšená viditelnost zpříjemňují řízení v noci a při ostrém slunečním světle.

Unikátní technologie zaručuje čistý zvuk
Díky přijímači XAV-AX100 se do vašeho vozu na plný plyn vřítí vysoce výkonný audiosystém. Zesilovač Dynamic Reality Amp 2 55wattů x 4, technologie EXTRA BASS™a systém obvodů s dolní propustí (low boost) překonává hluk motoru a při jakékoli hlasitosti reprodukuje čistý zvuk s hlasitými a přesvědčivými basy. Deseti pásmový grafický ekvalizér nabízí úžasnou různorodost zvuku a perfektně doplňuje technologii EXTRA BASS™ tak, abyste si dokonale užili jízdu. Tři pre-out výstupy umožňují další rozšíření audiosystému připojením externích zesilovačů a široké škály reproduktorů, takže si audionadšenci mohou postavit vlastní audiosystém šitý na míru svým vlastním představám.

Unikátní technologie dynamické organizace zvukové scény DSO (Dynamic Stage Organizer) doplňuje funkce přijímače XAV-AX100 a vytváří virtuální reproduktory. Díky tomu nabízí na cestách dokonalý prožitek při poslechu vysoce kvalitního zvuku. XAV-AX100 bude na Evropském trhu dostupný od prosince 2016.

Připravila: Brochová Lucie
05-09-2016 17:32 3,635

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.