Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Nytrová má rozum homosexualové ne!

KvidoKvido Přidáno před 8 lety
Nytrová má rozum homosexualové ne!Homosexualové mně nevadí! Ať si žijí svým životem. Ale ať si ale uvědomují, že ten nemohou přenášet dál na jiné osoby!!! Základ rodiny tvoří od všech věků otec - matka! Změna je amorální. Pokud existuje, nelze připustit adopci dětí do homosexuálního páru! Kde je záruka, že dítě nebude zneužíváno? Nikde! Proč to politici a vláda připustili? Nytrová a její kritika homosexuálů je oprávněná!
Homosexualové mně nevadí! Ať si žijí svým životem. Ale ať si ale uvědomují, že ten nemohou přenášet dál na jiné osoby!!! Základ rodiny tvoří od všech věků otec - matka! Změna je amorální. Pokud existuje, nelze připustit adopci dětí do homosexuálního páru! Kde je záruka, že dítě nebude zneužíváno? Nikde! Proč to politici a vláda připustili? Nytrová a její kritika homosexuálů je oprávněná!

Lidi, mějte rozum jako Nytrová! Podpioruji její slova: „Prvním krokem jsou gay průvody. Jakmile tuto možnost dostanou a později se setkávají s negativními reakcemi, považují to za diskriminaci. Poté žádají registrované partnerství, pokračují žádostí o adopce dětí jednoho z partnerů a poté co se jim toto podaří, chtějí adopci dětí jiných biologických rodičů,“ prohlásila Nytrová.
Kvido 15-07-2016 09:40 4,211

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.