Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Skočíte na svého policistu?

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Skočíte na svého policistu?Veronika Hlaváčová dnes už v 10:00 hod sděluje na Síti, že odvolací soud zprostil obžaloby aktivistku Kateřinu Krejčovou. Nedopustila se trestného činu násilí proti úř. osobě. Z video záznamu je vidět, že skočila na policistu, kterého "zalehla". To se v ČR smí? Hanba!
Veronika Hlaváčová dnes už v 10:00 hod sděluje na Síti, že odvolací soud zprostil obžaloby aktivistku Kateřinu Krejčovou. Nedopustila se trestného činu násilí proti úř. osobě. Z video záznamu je vidět, že skočila na policistu, kterého "zalehla". To se v ČR smí? Hanba!

Také já mám své kořeny před drahnými léty na FAMU v Praze, a tak bych kolegyni Krejčové z téže školy, ledacos odpustil. Ale skočit na policistu (i když ve jménu lidských práv a svobod), to v žádném případě.

Mladý soidce, zřejmě kvůli sympatiím, pravomocně zprostil Krejčovou obžaloby s tím, že policistu zranit nechtěla a vzhledem k rozdílu fyzické konstituce ani nemohla. Navzdory pravomocnému verdiktu hovoří policie o nepřípustném maření práce policistů. A je nutné se za stanovisko policie postavit!!!

V každé demokratické zemi je nepřípustné, aby civilista "jen tak skočil na policistu". Tohle nechť si u právníků ověří pan soudce a nedělá ze soudního rozhodnutí frašku. Mimo toho soudce skandálním zproštěním Krejčové obžaloby nepřímo říká, tak si vyskočtě na policistu také! Nic se vám nestane. Dominový efekt je nasnadě. Takové soudce máme v ČR? Hanba!




  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs'Wink;

Jan Pravda 28-04-2016 17:23 4,332

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.