Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Klaus; měl pravdu?

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Klaus; měl pravdu?Jestliže na jiném místě zde exprezidenta V. Klause kritizuji, v tomto článku mu dávám za pravdu. Totiž, ohledně Evropské unie (EU) jako takové. Hodně Čechů nyní totiž procitlo jako já a zjišťuje, že se naše státy v EU ocitly v roli poddaných, jak to pan V.Klaus předpovídal.
Jestliže na jiném místě zde exprezidenta V. Klause kritizuji, v tomto článku mu dávám za pravdu. Totiž, ohledně Evropské unie (EU) jako takové. Hodně Čechů nyní totiž procitlo jako já a zjišťuje, že se naše státy v EU ocitly v roli poddaných, jak to pan V.Klaus předpovídal.

Z celé dosavadní existence EU vyplývá, že "díky" Klausem kritizované Lisabonské smlouvy, je vlastně naše Listina základních práv a svobod odsunuta stranou...

Díky Lisabonské smlouvě (LS), která omezila hlasování zástupců států podle počtu obyvatel dané země, byly zmraženy naše svobody a pravomoce na velkou míru! . Naše slovo a právo s počtem 10 miliónů obyvatel je přibližně pouze na 1,2%!!!

To se projevuje také v postupu vůčí uprchlíkům obecně. A když se k tomu připočte laskavý postoj našeho premiéra Sobotky, je na problémy zaděláno. Nejsmutnější na tom je, že Češi jsou ve špatné náladě - a na tyto problémy kašlou. Podobně také mainstreamová média berou otázku uprchlíků laxně, místo aby kritizovala Frau Merkel a vyžadovali jasná pravdila pro utečence.

Aby v EU utečenci nebrali státům jejich svobodu, nevynucovali si svá práva, nýbrž dodržovali zákony EU. Jinak ádie! Tohle stále není splněno. Ćástečně došlo jen k úpravě postupu pro všechny utečence. To má nyní stačit? Problém EU se opět vytratí, uprchlíci přestanou být v centru pozornosti? Protože si to EU přeje? A Česko svým jednoprocentním hlasovacím právem s tím nic nenadělá. To jsme chtěli? Varování Klause před léty nebylo tedy zbytečné, nýbrž prozíravé! Avšak málo účinné.



  • Autor: Vícha Květoslav (Kvido)
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 09-04-2016 08:36 4,059

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.