Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Znasilňování schvalují nejvíce levičáci?

J
Jan Pravda Přidáno před 8 lety
Znasilňování schvalují nejvíce levičáci?Po hromadném znasilňování při oslavách Nového roku bylo před nádražím v Kolíně nad Rýnem slovně i fyzicky napadeno přes 150 žen, mnohé z nich byly údajně zároveň znásilňovány. To nejhorší se na prostranství před nádražím odehrálo mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ranní. "Došlo k velmi vysokému počtu sexuálních deliktů, také ve velmi masivní formě," uvedl kolínský policejní prezident Wolfgang Albers.
Po hromadném znasilňování při oslavách Nového roku bylo před nádražím v Kolíně nad Rýnem slovně i fyzicky napadeno přes 150 žen, mnohé z nich byly údajně zároveň znásilňovány. To nejhorší se na prostranství před nádražím odehrálo mezi půlnocí a čtvrtou hodinou ranní. "Došlo k velmi vysokému počtu sexuálních deliktů, také ve velmi masivní formě," uvedl kolínský policejní prezident Wolfgang Albers.

Je zajímavé pozorovat, že řádění uprchlíků v Kolíně nad Rýnem a také na různých místech v Německu mírní levicově smyšlející lidé. Např. podle kolínské primátorky Henriette Rekerové ale nejsou žádné důkazy o tom, že mezi pachateli byli běženci. Podle policie to mohli být i rodilí Němci, jejichž předkové se do země přistěhovali. Přidali se k tomu i Češi. Tak třeba herečka a politička z hnutí ANO, Veronika Žilková-Stropnická prohlásila, že je to problém samců, ženou je prý pudy a příroda... V interview pro Parlamentní listy se herečka rozpovídala o tématu uprchlíci a její věty vyvolávají značné rozpaky. Tak například tvrdí, že imigranti nedělají nic špatného, když osahávají cizí ženy. Žilková míní, že v případu sexuálně motivovaných útoků proti ženám jde o zcela normální pud a přirozený jev, který dokonce přirovnává k „volání přírody“. Podle ní si za to navíc napadené ženy mohly samy, a to svým nevhodným oblečením a vyzývavým líčením.

Jeden ze zasahujících policistů Kolíně nad Rýnem novinářům sdělil, osobně zadržel osm podezřelých a všichni byli žadatelé o azyl, kteří u sebe měli dokumenty opravňující je k pobytu v zemi. Oficiální místa ovšem zapojení uprchlíků do útoků nepotvrdila.

Primátorka Henriette Reker Kolína nad Rýdnem řekla: „Držte se od uprchlíků na délku paže a zabráníte dalšímu obtěžování.“ Tím se stala terčem kritiky. To, co vyšlo z jejích úst, moc logické není. Svým prohlášením se stala terčem posměchu a Němci si nechápavě ťukají na čelo. Skutečně, takhle problém nelze řešit! Již v minulosti byly levicově smyšlející lidé vždy ppříznivci muslimů. Podporovali je přece komunisté i Hitler! A poslední zprávy nasvědčují, že i na Západě levičáci schvalují islamske znasilnovani.

Server Echo24.cz přinesl rozhovor s Žantovským o uprchlícich. Váže se to i k znásilňování. Foto: Ševčík.
Server Echo24.cz přinesl rozhovor s Žantovským o uprchlícich. Váže se to i k znásilňování. Foto: Ševčík



A jak by to mělo být dál? Policisté se už nyní děsí toho, co se bude dít, až začne sezóna masopustů a jiných pouličních veselic. Znepokojující je i to, že silvestrovské útoky působily organizovaným dojmem. Je všeobecně známo, že Křesťané jsou pro Araby jinověrci a pod-rasa. Jejich víra jim umožňuje křesťany i zabíjet a pokud tak učiní, nemají výčitky, naopak, jsou na to hrdí. Arabové mají jiný žebříček hodnot. V roce 2016 se chystá podle prognóz Eurostatu do Evropy až 8 milionů běženců, z toho 5 milionů jich bude mířit do Německa. Německo takové počty nezvládne a migranti tak zůstanou v tranzitních zemích natrvalo. V zemích po celé trase pochodu. Česko, Slovensko, Rakousko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Albánie, Řecko, Itálie. Dovedeme domyslet, jak vše může dopadnout. Připravujeme se na tyto okolnosti v Česku? Politici, poslanci se stále problému vyhýbají a raději (jako ODS) hýří tzv. obstrukcemi proti zavedení elektronických pokladen. Komunističtí poslanci mlčí. To je očividné odcházení od nějvětších a nejpalčivějších problémů dneška!



  • Autor: Květoslav (Kvido) Vícha
  • PC-politika.cz

  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Jan Pravda 31-01-2016 15:57 3,963

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.