Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Koalice na pražském magistrátu pokračuje...

G
Přidáno před 8 lety
Koalice na pražském magistrátu pokračuje...Magistrátní koalice v Praze zřejmě přečká krizi. Ministr Babiš se nad tím raduje Na Twitteru.
Magistrátní koalice v Praze přečká pravděpodobně krizi, kterou odstartovalo odvolání čtyř radních na jednání zastupitelstva před dvěma týdny. Vyjednávači se na úterní schůzce shodli, že budou pokračovat ve stávajícím složení – tedy že ANO povládne s ČSSD a Trojkoalicí. Personální obsazení rady zatím neřešili, kompletní by mohla být v lednu. Miniostr Babiš na Twiteru https://twitter.com/andrejbabis 1. 12.2015 (včera) sděluje: "Ukázalo se, že tahle koalice funguje skvěle. Když chce. Dík za pozvání a nádherný koncert." A přidává vtip (viz obrázek, autor: Petr Gargulák). Rada by mohla být kompletní v lednu nebo únoru. „Já nepředpokládám, že v nejbližší době se vůbec budou personálie řešit. Také jsme si tam dnes řekli, dokonce to zaznělo z úst kolegy z ANO, že je možné, že se rada vrátí do plného složení v lednu, únoru,“ řekl radní Jan Wolf (Trojkoalice).

  • Připravil: Martin Frybord
  • PC-politika.cz
  • !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

03-12-2015 11:00 4,230

Politika - související články

Není žádný související článek Politika!

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.