Ach ne! Kde je JavaScript?
Váš webový prohlížeč nemá povolen JavaScript nebo nepodporuje JavaScript. Pro správné zobrazení tohoto webu nebo pro upgrade na webový prohlížeč, který podporuje JavaScript, povolte JavaScript ve webovém prohlížeči.

Názory na Putina

FrybordFrybord Přidáno před 16 dnyválka
Názory na PutinaLidem ústa nezavřeš! Jsou kritičtí, i na válku Rusko - Ukrajina. Tentokrát mě zaujal postoj dvou názorů přímo na hlavního strůjce války V.Putina.


Paní Kateřina Konečná vyjádřila prostě úlet, zjistil jsem.

Tato politička (KSČM) má mnohdy hodně pravdy na svých názorech, ale tentolrát to silně přehnala, když prohlásila, že ruský prezident V.Putin "jen brání svoji zemi před ohrožením".



Vážená paní Konečná, bránit se kanóny a bombardiváním to je pro Vás adekvátní obrana? Raději na toto téma vůbec nediskutukte, zbytečně se ztrapňujete!

CNN Prima News
Řekněme si narovinu, že masovému vrahovi, který rozpoutal nejkrvavější konflikt v Evropě od druhé světové války a k uzavřeným dohodám přistupuje jako k toaletnímu papíru, věřit prostě nelze. A nabádat Ukrajinu k tomu, aby se už konečně přestala bránit ruské agresi, je stejné jako v roce 1938 nutit Československo, aby Hitlerovi odevzdalo Sudety.


Frybord 01-05-2024 16:35 217

Politika - související články

0 komentářů

Napsat komentář

G
  • Žádné komentáře nebyly zveřejněny.